Günlük Arşivler: Şubat 9, 2018

Ali İnci, 15 Temmuz 'a sebep olan siyasilerede Dokunulacak"

Gazi Sakarya teklif edecekler!

15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci, 15 Temmuz sonrası ‘siyasilere neden dokunulmuyor?’ eleştirilerine, “Her şeyin bir zamanı var, gün gelecek hepsine dokunulacak. Suçlu olan cezasını çekecek” dedi.

15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci ve Dernek üyeleri yarın yapılacak kongre öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Kurudukları derneğin tabela partisi olmayacağını dile getiren inci, Derneğin faaliyetlerinin tüm yaşanmış olan tüm darbe mağdurlarını kapsadığını, derneğin Sakarya’nın derneği olduğunu kaydetti.

Derneği ülke ve ilin sorunlarının geçmiş ve geleceğini dizayn eden bir STK olduğunu belirten İnci, şunları söyledi: “Bir yaşanmış tüm darbeleri unutturmamak için kurulan bir derneğiz. Bir siyasi iradenin değil, tüm siyasi partileri içinde bulunduran bir dernektir. CHP’lisi MHP’lisi, AK Parti’lisi birlikte bu ülkenin birlikteliğine katkı veren tüm siyasi partiler ile bir aradayız.15 Temmuz Derneği herkesi kucaklayan bir dernektir. Arşivi kütüphanesi olan daha büyük bir alanda Sakaryalıya hizmet veren bir dernek olacağız” diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kahramanlığı ile Ankara Kazan’a kahramanlık payesinin verildiğini hatırlatan İnci, “Ülkede o kara gece de tek işgal edilen kurum Sakarya Valiliğiydi. O gece Sakaryalı kahramanca valiliği savundu. 30 gazimiz oldu. Kazan kahramanlık alıyorsa Sakarya’nın da gazilik alması gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda siz basın mensupları ve Sakaryalı hemşerilerimizden destek bekliyoruz. 11 Martta sayın Cumhurbaşkanımızın Sakarya ziyaretinde bu konuyu kendilerine ileteceğiz. Sakarya gaziliği hak ediyor” şeklinde konuştu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi Sakarya Bağrına Bastı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi Sakarya Bağrına Bastı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, yapılan kurultayda kendisine destek veren Sakarya örgütü ve Sakarya esnafını ziyaret etti.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Orhan camii önünde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Sohbetlerden sonra cuma namazını kılan İnce, cami yakınındaki çay ocaklarında esnaflarla bir süre sohbet etti ve anılarını anlattı.

Sakarya İl örgütüyle de toplantı gerçekleştiren İnce, çark caddesi sonu boyunca esnafları selamlayarak yola çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Kurultay’da kendisini destekleyen Sakarya Kurultay Delegelerine teşekkür etmek ve bir dizi programa katılmak üzere ilimize geldi.

TAZİYE VERDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş tarafından il binası önünde karşılanan İnce, daha sonra Cuma namazını kılmak üzere Orhan Cami’ye gitti. Erenler Belediyesi eski Başkanı Rüştü Akyaç’ın vefat eden eşi Mefkune Akyaç’ın (84) cenazesi için bekleyen yakınlarına taziye veren İnce, daha sonra vatandaşlarla çay içerek namaz saatini bekledi.

DİRENEN PARTİ
Vatandaşlarla Cuma namazını kıldıktan sonra Atatürk Parkı’nda toplanan kalabalığa seslenen Milletvekili Muharrem İnce, “Bu ülke için ne istiyorsak, Cumhuriyet Halk Partisi için de onu istiyoruz. Kurucu irade kurtuluşu da gerçekleştirecek, kurucu partidir Cumhuriyet Halk Partisi, direnen partidir ama artık direnen parti olmaktan çıkıp, kazanan parti olmak zorundadır” ifadelerini kullandı.

‘DİK DURAN’
İnce, “Bu yolculukta Türkiye’de en dik duran CHP örgütü Sakarya örgütüydü, İmzaysa imza, oysa oy, ‘Yanındayız’ dediler, onun için ben de bugün Sakaryalılarla, komşularımla, değerli hemşerilerimizle beraber olmak istedim” dedi. İnce konuşmasının ardından il binasında bir süre partililerle sohbet etti. Çark Caddesi’nde vatandaşları selamlayarak sohbet eden İnce, daha sonra ilimizden ayrıldı.

Haber  Fehmi DUMAN-   Necla BAKAN