Günlük Arşivler: Şubat 11, 2018

İYİ Parti Pamukova  Kongresinde  Kemalettin Yörük İlçe Başkanı Seçildi

İYİ Parti Pamukova’de İlçe Kongresini Yaptı

İYİ Parti Pamukova İlçe Başkanlığı’nın birinci olağan kongresi yapıldı.

Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Kemalettin Yörük, İyi Parti’de seçilen ilk ilçe Başkanı oldu.

Geniş katılım

İYİ Parti Pamukova Kongresi, İlçe Başkanlığında  gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu İYİ Parti Pamukova  İlçe Kongresi’nde açılış konuşmasını İlçe Başkanı Kemalettin Yörük yaptı.

Kongreye katılanların listesini tek tek okudu.

“Kongremize katılan Geyve eski belediye başkanı ve iyi parti il yöneticisi Mehmet Kır, İyi parti ilçe yöneticisi Cemal Şenol, CHP Belediye Meclis üyesi, Hüseyin Eryiğit, Şeyhvarmaz mahalle muhtarı Mevlüt Koştur,  Cuhmuriyet Halk Partisi Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke, Demokrat Parti Pamukova İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu,  Geyve İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Baran, Esnafa Kredi Koop Yöneticisi Ömer Sarıkaya, Yenice mah. Muhtarı Hakkı Güneş, Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Hüseyin Özkan, Saadet Partisi İlçe Başkanı  Kemal Taş, Parti yönetim kurulu üyesi Ahmet Şen. Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, İsabalı Muhtarı Ahmet Özer, Kazimiye muhtarı Sabri Avcı, Ahiler muhtarı İsmail Dinçer, DP eski İlçe Başkanı İsmail Kavas” misafirlere bezde divan olarak bizde hoş eldiniz diyoruz” dedi.

Akşener’in mesajı okundu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve milletvekillerinin gönderdiği mesajı okundu. İYİ Parti İlçe Kongresi’nde Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı  Ahmet HASANOĞLU  yaparken, Divan Başkan Yardımcısı Suat ALBOSTAN, Sebati KOÇSAR,Mehmet DOĞAN,İlhan ÖZTÜRK  divanda yer alan isimler oldu. Kongrede İYİ Parti faaliyet raporu ,mali rapor okunarak  parti bütçesi hakkında bilgiler verdi.

Pamukova da ilk kurucu başkan ve 167 kurucu üye yeniden aday olan Kurucu Başkan Kemal Yörük ü başkan ve 20 kişilik asil 20 yedek 18 Asil 18 Yedek il delegesini ve yönetimini seçtiler

İŞTE PARTİ PAMUKOVA İYİ PARTİ İLÇE (20 ASIL) YÖNETİMİ LİSTESİ

18- Hasan Yıldız

19-Özdemir Yiğit

20-Selçuk Yıldırım

Kemalettin Yörük  konuşmasında; “İYİ Parti’nin kuruluş sürecinin başladığı günden itibaren yoğun ilgi ve teveccüh gösteren kıymetli halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İYİ Parti ekonomik ve siyasi tıkanma, ayrışma sürecinde gelinen noktada halkın cesur yürekleriyle ortaya çıkmış ve oluşmuştur. Bir gün dahi sizler ve Pamukovalılar  bizden kandırıldım, kandırıldık kelimelerini duymayacaksınız. Devleti yönetmede, yaralara mehlem olmada, hizmet etmede bu kelimelerin yeri yoktur. Kanmayacağız, kandırılmayacağız, kandırmayacağız. Kıyı boyundan, şanlı Osmanlı’nın tarihinden gelen bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde modern dünyanın öncü gücü ve öncü devleti olacağız” dedi.

Seçim  sonucunda Kemalettin Yörük  İlçe Başkanı  seçildi.

İYİ Parti Taraklı Kongresinde  Davut YILMAZ İlçe Başkanı Seçildi

İYİ Parti TARALI ’de İlçe Kongresini Yaptı

İYİ Parti TARALI İlçe Başkanlığı’nın birinci olağan kongresi yapıldı.

Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Davut YILMAZ , İyi Parti’de seçilen ilk ilçe Başkanı oldu.

Geniş katılım

İYİ Parti Taraklı Kongresi, İlçe Başkanlığında  gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu İYİ Parti Taraklı İlçe Kongresi’nde açılış konuşmasını İlçe Başkanı Davut YILMAZ yaptı.

Akşener’in mesajı okundu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve milletvekillerinin gönderdiği mesajı okundu. İYİ Parti İlçe Kongresi’nde Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı  Muharrem ÜN  yaparken, Divan Başkan Yardımcısı Ali KANDAZ, Yaşar SEVİM,Namık NURCANLI divanda yer alan isimler oldu. Kongrede Davut YILMAZ tarafından İYİ Parti faaliyet raporu okunduktan sonra parti yönetiminden Davut YILMAZ mali programı anlatarak parti bütçesi hakkında bilgiler verdi.

Davut YILMAZ konuşmasında; “İYİ Parti’nin kuruluş sürecinin başladığı günden itibaren yoğun ilgi ve teveccüh gösteren kıymetli halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İYİ Parti ekonomik ve siyasi tıkanma, ayrışma sürecinde gelinen noktada halkın cesur yürekleriyle ortaya çıkmış ve oluşmuştur. Bir gün dahi sizler ve Taraklılar  bizden kandırıldım, kandırıldık kelimelerini duymayacaksınız. Devleti yönetmede, yaralara mehlem olmada, hizmet etmede bu kelimelerin yeri yoktur. Kanmayacağız, kandırılmayacağız, kandırmayacağız. Kıyı boyundan, şanlı Osmanlı’nın tarihinden gelen bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde modern dünyanın öncü gücü ve öncü devleti olacağız” dedi.

Seçim  sonucunda Davut YILMAZ İlçe Başkanı  seçildi.

Yönetim Kurulu  Asil Üyeleri  Vedat ÖZKAN,Mehmet Ali ÇINAR,İsmail BAŞARIR,Coşkun SARI,Kazım KÖK,Kazım ARICI,Hamdi KÜÇÜKÇINAR,Selfet ÖZCAN,Yakup KARA,Muhsin BAYSAN,Rukiye ARICI,Hatice BAŞARIR,Kadriye ORUÇOĞLU,Sezin YILMAZ seçildi.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklere  Hayati BAŞARIR,Levent ALDEMİR,Selahattin GÜLMEZ,Şenol ÇAMDİBİ,Mesut BAYRAKTAROĞLU seçildiler.

İl Delege  Asil Üyeliklere  Davut YILMAZ, Kazım KÖK, Yakup KARA, Hamdi KÜÇÜKÇINAR  İl Delege  Yedek Üyeliklere  Mehmet Ali ÇINAR, Kazım ARICI , Vedat ÖZKAN ,Selfet ÖZCAN seçildiler