Günlük Arşivler: Şubat 13, 2018

ARSİADER’ den MÜSİAD’ a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Arifiye Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Yeter ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

MÜSİAD’ ı örnek alıyoruz

MÜSİAD’ ın yapmış olduğu programlar ve gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında örnek teşkil ettiğini belirten Arifiye Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Yeter, “MÜSİAD, Şehrimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri. Bu bünyede gerçekleşen programlarda da çok iyi bir şekilde misyon ve vizyon anlayışlarının ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Bizde ARSİADER olarak MÜSİAD’ı kendimize örnek olarak alıyoruz. Ayrıca yeni bir dernek olmamıza karşın yapılabilecek ortak çalışmalarda da yer almak istediğimizi belirtmek istiyorum.” Dedi.

Amacımız Arifiye’ de ticareti geliştirmek

Kuruluş amaçlarının temelinde Arifiye’ de ki esnaf, sanayici ve işadamları arasında ticareti geliştirmek ve bununla beraber de ilçe ye ticari anlamda canlılık kazandırmak olduğunu belirten ARSİADER Başkanı Fatih Yeter, “Amacımız ilçemizde ticaret adına güzel işler yapmak. Bunu yaparken ilçemizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi de biz işadamları olarak önemli hedeflerden biri. Bunun için yapılacak projelerde fikir ve tecrübe olarak MÜSİAD’ ın deneyimleri bizler için çok önemli. Proje anlamında bütün fikir ve önerilere açık olduğumuzu da belirtmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.

MÜSİAD büyük bir aile

MÜSİAD’ ın yerel ve ulusal anlamdaki yerine değinen MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, “MÜSİAD 11.000’i aşan üyesi, 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan, yurtiçinde 86 irtibat noktası bulunan, yurtdışında 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile hizmet veren büyük bir aile. MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak bizler de üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

En büyük emelimiz ise şehrimizi önce ülke bazında daha sonra uluslararası platformlarda başarılı bir şekilde temsil etmektir. Bu kapsamda şehrimizde gerçekleştirmiş olduğumuz programlar ve çalışmalarla beraber bu amaca adım adım ilerliyoruz. Bunu yaparken ilimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla beraber bu amaç uğruna çalışmak bizleri gururlandırır.

Ayrıca gerçekleştirmiş oldukları bu güzel ziyaretten dolayı ARSİADER Başkanı Fatih Yeter ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum.” Dedi.

Vatan Partisi Sakarya İl Başkanı Kemal Ağralı Çok Çarpıcı açıklamalarda bulundu!!

Vatan Partisi Sakarya:“VATAN SAVAŞINI ZAFERE ULAŞTIRACAK CUMHURBAŞKANI DOĞU PERİNÇEK”
Vatan Partisi Sakarya İl Örgütü 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başladı.
Genel Başkan Doğu Perinçek’in adaylığı için yüz bin imza toplamak için 30 kişilik çalışma ekibiyle Sakarya’da imza toplamaya başladı. İlk çalışmada yüz imza toplandı.

Çalışmayla ilgili bilgi veren Vatan Partisi Sakarya İl Başkanı Kemal AĞRALI “ Türkiye Vatan Savaşı koşullarında ve üretim ekonomisi ihtiyacının kapıya dayandığı bir süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimine gitmektedir. Bu süreci başarıya ulaştırabilecek tek güç Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi programı programı ve kadrolarıyla hükümet görevine hazırdır. Partimizin 2019 seçimlerinden başarıyla çıkması ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı olması sürpriz değildir. Siyasi koşullar Vatan Partisi iktidarını dayatmaktadır. Partimizin programı birer birer uygulanıyorsa iktidarımızda kaçınılmazdır. Adayımız Doğu Perinçek, Tayyip Erdoğan’a karşı tek gerçek seçenektir.”dedi.

Vatan Partisi Sakarya İl Başkanı Kemal Ağralı  Sakarya  Toprakları Toprakları  ile  Yolcu Trenleri  RANT’a  tercih  edildiğini  açıkladı