Daily Archives: Kasım 9, 2018

Türkiye Ekonomi ve Kalkınma   Partisininde Başkanlık Divanı açıklandı

Türkiye Ekonomi ve Kalkınma   Partisinin 4. Olağanüstü Kurultay Sonrası Parti Başkanlık Divanı Aşağıdaki  Şekilde Oluşmuştur.

Genel Başkan    Vehbi  ŞAHİN

Genel Sekreter   Nurten KUTLAY

Genel Başkan Yardımcıları

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı    Ali KANDEMİR

Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı          Rahim OLUÇ

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı    Leyla Gezen  DURSUN

Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Necmi SAVAŞ

Eğitim ve Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa  KANDEMİR

Yan Kuruluşlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Süleyman KANDEMİR

Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat  Ceylan

Dış İlişkiler ve Türk İslam Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Zeki EYÜPOĞLU

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Fatih  GÖZÜAÇIK

Ekonomi ve İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı    Mehmet DURAK

Türk Dünyası Akraba Topluluklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı   Ali TOK

Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı      Zikri KARAKOÇ

Vehbi Şahin'in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Aziz Milletimize hayatını adayan, büyük komutan ve lider Büyük Atatürk Necip Türk Milleti’nin onurlu yürüyüşünde en büyük rehberi olmuştur. İstiklal Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkan Milletimiz, bağımsızlığını ilelebet yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

Milletimiz, Atatürk’ün en büyük eserim dediği “Cumhuriyet”i anlamak ve Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin değerini her şartta korumak, onun açtığı yolda ilerleyip, gösterdiği hedefe ulaşmak için göstereceğimiz her türlü çaba, O’na olan saygımızın en güzel ifadesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını, Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi; sevgi, saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Bizler Vatanderiz düşmana boyun eğmeyiz

Vatan_Der Genel Başkanı Murat Demirkan Memitanlı”Bizler Vatanderiz Gücüm yetmez sana hey Akdeniz Biz coştukça haddimizi biliriz

Düşmana Aman vermeyiz gideriz

Bizler Vatanderiz düşmana boyun eğmeyiz

Dalga dalga üstümüze gelseniz

Parça parça eder böler gideriz

Hiç korkman saadete gideriz

Bizler Vatanderiz düşmana boyun egmeyiz

Kopan fırtınalara biz dur deriz

Vatan için kanımızı dökeriz asla hainlere Aman vermeyiz

Bizler Vatanderiz düşmana boyun egmeyiz

Biz hırçın sular gibi coşarız

Dağ taş demeden korkmadam koşarız

Bizler Vatanderiz düşmana boyun egmeyiz…

Otomatik alternatif metin yok.

Hüseyin Emanet Büyükşehir için başvurdu

AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan İnşaat Mühendisi Hüseyin Emanet, AK Parti İl Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yaptı.

İL BAŞKANLIĞI

Sakarya’nın tanınmış işadamlarından olan İnşaat Mühendisi Hüseyin Emanet, AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı oldu. AK Parti İl Başkanlığına resmi müracaatını yapan Hüseyin Emanet, başvuru formunu İl Teşkilat Başkanı Serkan Cerrahoğlu’na teslim etti. Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı ilk başvuruyu yapan isim olan Hüseyin Emanet’i partililer ve meslektaşları ise yalnız bırakmadı.

BENDE VARIM

Hazırladığı projelerle yola çıkan Emanet başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye var. Türkiye artık eski Türkiye değil. Dünyada söz sahibi, dünya ile yarışan, üreten bir Türkiye var. AK Parti’nin her kademesi bu millete hizmet etmenin noktası olmuştur. Bizlerde bu partinin ve davanın birer neferleri olarak yola çıktık” dedi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

SAKARYA BİZE EMANET

AK Parti’deki yarışın hizmet yarışı olduğunu anlatan Emanet, “Aday adaylık başvurumuzu yaptık. Bu bir hizmet yarışıdır. Hep birlikte Sakarya diyoruz. Projelerimiz hazır. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız var. Hep birlikte yeni hedefleri ilkesinden yola çıkarak Sakarya bize emanet diyoruz” dedi. Emanet başvuru ve açıklamasının ardından çalışmalarına başlayarak Sakarya’yı karış karış gezeceklerini ve projelerini anlatacaklarını söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, takım elbise ve yazı

Hüseyin Emanet kimdir?

01.03.1971 Karasu doğumlu olup öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. Sermaye Piyasası Kurumu, ‘Gayrimenkul Değerlendirme Uzmanlığı’ lisansına sahip olan Hüseyin Emanet Okan Üniversitesi, ‘Kentsel Dönüşüm ve Arazi Yönetimi’ dalında Yüksek Lisansı tamamladı. Özel bir inşaat firmasının sahibi olan Emanet, Karasu Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucu üye ve başkanlığını yaptı. Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu ve çeşitli çalıştaylara imza attı. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunan Emanet İnşaat Sektör Kurulu Başkanlığı yaptı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği yapan Emanet, ayrıca TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Acarlar Longozu Koruma ve Yaşatma Derneği ile Kızılay üyesidir. İyi seviyede İngilizce bilen Emanet 2 çocuk babasıdır.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, yazı

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı