Günlük Arşivler: Kasım 20, 2018

Sevda ÖCAL ,Sakarya'ya “Şehir İçi Raylı Sistem” Şart

Sakarya  Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı  Sevda ÖCAL Sakarya’ya “Şehir İçi Raylı Sistem” Şart
Sakarya, coğrafi olarak,  Raylı  Sitem için en  ideal  şehirdir.Sakarya , maalesef şehir içi trafik sıkışıklığına aday bir kenttir.

Günümüzde ulaşım, nüfusa bağlı olarak birçok kentte sorun haline gelmiştir. Çözüm yollarından biri de yeni nesil toplu taşıma sistemlerinden geçmektedir. Artık metrolarla bir ağ şeklini alan sistemler hizmet sunmaktadır.

Alternatif ulaşım sistemleri yakın bir gelecekte Sakarya’ın şehir içi trafik sorununa çözüm olabilir. Bunlardan biride raylı sistem ve tren seçeneğidir. Karayolunun geniş olduğu güzergâhlarda, demiryolu karayolu ile yan yana  yapılabilir.

İlgili güzergâhta, şehir içi demiryolu projesi şimdiden fizibilite edilip; ona göre kentsel planlamalar yapılabilir.

Sevda ÖCAL” Sakarya kent içi yolları yolcu taşımacılığı yönünden  yetersizdir.Kent siluetiyle uyumlu  ulaşım araçları ile konfor ve hizmet kalitesinin ön planda olduğu, Sakaryalıların en üst düzeyde yararlanacağı politikalar üretilmelidir”

DP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ekrem BİRER Açıklandı

DP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ekrem BİRER Açıklandı

Haber-Sabahattin BİRİNCİ-Fehmi DUMAN

Demokrat Parti (DP) Sakarya  İl Başkanı İsmail ERGÜL , parti binasında yaptığı toplantıyla 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlerde Adapazarı Belediye Başkan Adayının  Ekrem BİRER  Olduğunu   açıkladı.

Ekrem BİRER Aday Formunu DP Adapazarı İlçe Başkanı Hüseyin Dinçer Hürcan’a  teslim etti.

DP Adapazarı İlçe Başkanı Hüseyin Dinçer Hürcan” Ekrem BİRER   Adapazarı  Belediyesini   İdare  etmek için  değil Yönetmek için   geliyor.Bunu  başaracaktır”

Toplantıda konuşan ve Demokrat Parti’nin Türkiye’nin en köklü partisi olduğunu söyleyen Başkan İsmail ERGÜL  “Partimiz, ‘Milliyetçi Muhafazakar’ bir yapıya sahiptir. Yıllarca güzel ülkemizi yönettik”

Dağına taşına kıratın mührünü basarak yollar barajlar hizmetler yaptık. Milletimizin tekrar teveccühünü kazanarak birçok noktada gösterdiğimiz bir birinden kıymetli tecrübeli Belediye başkan adaylarımızın ipi göğüsleyeceklerinden ve bu seçimlerden başarılı çıkacağımıza inanıyoruz. Büyükşehir ve 16 ilçemizde adaylarımızı gösterip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Adapazarı Belediye Başkan Adayının  Ekrem BİRER”Daha Güzel Bir ADAPAZARI’mız İçin Yeni bir Yüz  Yeni Bir Nefes Yeni Bir Heyecan Varmısınız “dedi.

Ekrem BİRER  Kimdir?

1976 Kaynarca Doğumlu.İlk ve Orta Öğrenimini  Sakarya’da tamamladı.Evli 2 Çocuk Babası.

1989 Yılında Matbaacılık Yapmaya  Başladı.

1998 Yılında  Kendi Firması  EKOL Ofset Matbaa Ambalaj Firmasında Ticaret  Hayatına devam ediyor.

2005   Yılında Doğruyol Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ile  Siyasi Hayata başladı.Demokrat  Partinin  birçok kademesinde  görev  aldı.Sakarya Matbaacılar Derneği Kurucu üyeliği ve  Şu  anda  Yönetim Kurulu  üyesi.

2004 Yılından Bu yana  Garajlar Taç Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır.Sakarya Su Altı Kulübü Üyeliği ile Spora ve  Sporcuya Desteği  Devam ediyor.

Cihan Nalburoğlu”Bir davanın peşinde, bazen güzel, bazen zor günler geçirsekte bir inanç, bir ideal uğruna sağa sola sapmadan devam ettik.Bir millet hareketinin son temsilcileri olarak gururla aşkla taktığımız “kıratlı” rozetlerimizle inancımızı ortaya koyduk.Geçmişte yüzlerce oy çıkan sandıklardan sadece bizim bir oyumuzun çıkacağını bile bile kendimizi anlatmaya devam ettik.Niyetimiz temizdi, diğer partiler gibi hazine yardımımız yoktu, bir araba bulur 5 kişi biner giderdik.Menfaatimiz hiç olmadı.Bütün bu anlattıklarımı benimle yaşayan hatta benden daha da çok yaşayan Ekrem Birer ağabeyim, Adapazarı Belediye Başkan aday adayımız oldu.Yine kıratın bayrağı yere düşmedi, düşmeyecek. Seninleyiz Ekrem Abi…Yolun açık olsun zafer seninle olsun…”

Basri Bölükbaş Kardeşim Ekrem Halkla hizmet hakka hizmet anlayışıyla inşallah hayırlı olur dava arkadaşım. Kazan mübarek olsun

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Ayhan DalkılıçYağcılar mahallesinde değişim zamanı sosyal haklarımızı alabilmek için adayım”