İnsan Vakfı | İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Buradasınız Ana Sayfa  > Vakıflar >  İnsan Vakfı | İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

İnsan Vakfı ‘‘vermek ve hoşgörü’’nün kurumsallaşmış hali olan tarihimizdeki vakıf misyonuna uygun olarak, toplumumuzun ihtiyaç duyduğu sosyal, eğitim (aile eğitimi, çocuk eğitimi) ve yardımlaşma alanında nitelikli projeler üretir ve uygular.

PRENSİPLERİMİZ

. Hizmetlerimizde toplumun geneline yönelmeyi ilke edindik.

. Vakfedilen malı tahsis edilen alan için kullanılmasına, israf edilmemesine önem veriyoruz. Bu hassasiyetimiz mütevellilik sorumluluğumuzun bir gereğidir.

. Projelerimizin, kalıcı değerler oluşturmasını ve çalışma alanımızda bizi söz sahibi yapmasını önemsiyoruz.

VİZYONUMUZ

Bir hayır kurumu olarak hayırsever insanlarımızın teveccühleri ve güvenlerini kazanarak, belirtilen çalışma alanlarında ülkemiz insanına hizmet götürüp vakıf kurumunu gelecek nesillere ulaştırmak.

Merkez Mahallesi Silahtarağa Caddesi No:12 Bahariye Mevlevihanesi Eyüp / İstanbul
41.017168, 28.941530
Telefon: