Orhan ÇELİK’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Orhan ÇELİK’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Türkiyem Partisi Hendek İlçe Başkanı Orhan ÇELİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik , Cumhuriyet’in Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde verilen büyük bir mücadelenin eseri olduğunu belirtti.
Başkan Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin ilanının 101. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, bağımsızlık uğruna verilen mücadele, milletimizin iradesini ve özgürlüğünü esas alan Cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda eşitlik, özgürlük ve adalet ilkelerinin de temelidir.”

Başkan Çelik, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Cumhuriyet, milletimizin kader birliği yaparak, el ele verdiğinde neleri başarabileceğinin en büyük kanıtıdır. Bugün de aynı kararlılık ve inançla, bilimin ışığında ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir” dedi.
Başkan Çelik, sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Hendek halkının ve tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.

Etiketler
Bunlarda İlginizi Çekebilir