TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu yeniden seçildi

Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TESİŞ) Sakarya Şube Başkanlığı’na İrfan Kabaloğlu yeniden seçildi.

Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri (TES-İŞ) Sendikasının 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimde mevcut Başkan İrfan Kabaloğlu, 155 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Şube Başkanlığına seçildi.

TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin’in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurula, Genel Başkan Yardımcıları, TES-İŞ Genel Mali Sekreteri Sedat Çokol, Türk-İş İl Temsilcisi Cemal Yaman,Zonguldak Şube Başkanı Murat SARAÇBAŞI,Yatağan Şube Başkanı Fatih ERÇELİK,Van Şube Başkanı Naif BALANDI, Trabzon  Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU, Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan DÜZME, Soma Şube Başkanı Bedri DEMİRASLAN, Sivas Şube Başkanı Tevfik GÜVERİ,Samsun Şube Başkanı Nakif YILMAZ,Kütahya Şube Başkanı Eşref ERDEN, Konya Şube Başkanı  Behçet ŞENBİLİR,Kayseri Şube Başkanı Hasan AYDIN,Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi ERGİN,  İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin İNAL, İzmir 1 No’lu Şube Başkanı  Muharrem EKİM, İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Hüseyin OZİL, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı  Adem AŞIKKUTLU, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Rıdvan UYAR, Isparta Şube Başkanı Osman KORKMAZ, Eskişehir Şube Başkanı Ünal DAR, Erzurum Şube Başkanı Muharrem DEMİRCAN,Elazığ Şube Başkanı Erdeniz ERDİM, Edirne Şube Başkanı Zeki ŞİŞKO, Diyarbakır 2 No’lu Başkanı Şükrü KAÇMAZ, Diyarbakır1 No’lu  Şube Başkanı Ali ÖNCÜ,Çayırhan Şube Başkanı Sinan TÜRKEL, Bursa Şube Başkanı A. İhsan ENSARİOĞLU,Balıkesir Şube Başkanı Necdet ÖZBAY,Aydın Şube Başkanı Mustafa AYDIN,Antalya AŞube Başkanı Hacı Mevlüt ÜNAL,Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Fatih TÜLEK,Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Dural KARAKOÇ,Afşin Şube Başkanı Mustafa KILIÇ,Adana Şube Başkanı Mustafa ÖĞÜT,İZEYDAŞ,SEDAŞ,  İZGAZ,TEDAŞ ,TEİAŞ, ve DSİ’nin idarecileri ve sendika üyeleri katıldı.

‘Çalışma hayatı zor günler geçiriyor’

Genel Kurul öncesi konuşan Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, ” Önceliklerinin örgütlenme olduğunu, bundan 5 yıl önce 900 civarında olan sendika üye sayısının şimdi 2 bin 300 olduğunu söyledi. Çalışma hayatının sendikal anlamda iyi bir dönem yaşamadığını belirten Kabaloğlu, “Sendikaların işlevleri kaldırılmak isteniyor. Sendikasız bir endüstri ilişkileri sistemi getirilmeye çalışılıyor. Sendikal örgütlenme ve problemleri devam ediyor. İstihdam ve iş güvencesi ortadan kalkıyor. Taşeronlaşma ve kayıt dışı istihdam yükseliyor. Yorulmadan pes etmeden yola devam etmemiz gerekiyor” dedi.

‘Kabaloğlu oyların tamamını aldı’

Yapılan seçimlerde 155 delege oy kullandı. İrfan Kabaloğlu 155, Naci Çolak 152, Hasan Arıcı 154, Soner Gülsün 152 ve Rıdvan Akın 150 oy aldı. Oylama ile Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, ikinci dönem için şube Başkanı oldu. Kabaloğlu, delege ve üyelere teşekkür etti.

TES İŞ SENDİKASI ADAPAZARI ŞUBESİ 11.OLAĞAN KURULUNDA SEÇİLENLER
Adapazarı Şube Yönetim Kurulu Üyeleri