Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Programı’nda Mayıs ayı eğitimleri başlıyor
Anadolu Vakfı, Değerli Öğretmenim Programı ile
Mayıs’ta da öğretmen ve idarecilerle bir arada
***************
Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Programı’nda Mayıs ayı eğitimleri başlıyor
*****
Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Programı ile
öğretmenlerin kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor
Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Programı Mayıs ayı eğitimleri, 10 Mayıs’ta Sosyal Dahil Etme / Sosyal Dışla(N)Ma oturumu ile başlıyor. 55 ilde 188 binin üzerinde öğretmene ulaşan program online olarak devam ediyor.
Anadolu Vakfı’nın, sürekli geliştirilen konuları ve güçlü eğitmen kadrosu ile hem gençlerin hem de öğretmenlerin geleceğine katkı sağladığı eğitim ve seminer programı ‘Değerli Öğretmenim’, öğretmen ve idarecilere yönelik Mayıs eğitimleri ile devam ediyor. Mayıs ayı programı, “Sosyal Dahil Etme / Sosyal Dışla(N)Ma” eğitimi ile 10 Mayıs’ta başlayacak. Program, 12 Mayıs’taki “Projelerde Takım Çalışması”, 16 Mayıs’taki “Anadolu’dan Yarınlara Sürdürebilirlik”, 18 Mayıs’taki “Dijital Dönüşüm”, 23 Mayıs’taki “Eğitimlerde Yaratıcı Uygulamalar” ve 25 Mayıs’taki “Sınav Kaygısı Yönetme” eğitimleri ile devam edecek. 30-31 Mayıs’ta “Proje Yönetimi (Erasmus Ka1 Ka2 Proje Yazma)” 1. ve 2. Oturumlarında bir kez daha öğretmen ve idarecilerle bir araya gelinecek.
Eğitimler yönetici ve okul idare ekiplerine de açık
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda hazırlanan Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Programı, gelecek nesillere eğitim ile dokunmayı ve ülkemizdeki yeteneklerin gelişimine destek olmayı amaçlıyor. Tüm Türkiye’deki öğretmen ve idarecilerin yanı sıra öğrencilerin de yetkinliklerinin geliştirilmesini amaçlayan program kapsamındaki eğitimlerle 55 ilde eğitimci ve gençlerin hayatına değer katıldı. Eğitim programları Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenlerin yanı sıra eğitim alanında görev yapan yönetici ve okul idare ekiplerine de açık. 2013 yılından bu yana 188 binin üzerinde öğretmene ulaşan program, toplumu geleceğe taşıyacak değerli öğretmenlerin; sürekli değişen dünya ve koşullar karşısında fark yaratabilen, araştıran, sorgulayan profesyoneller olarak bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı hedefliyor.
İletişim dilinin ve şeklinin yeniden tasarlanmasına destek oluyor