BEŞİR BİR UMUT OLDU

Beşir Derneği tarafından  ‘Bir Damla Bir Umut’ adıyla yürütülen kan bağışı kampanyaları sürüyor.

Yaptığı sosyal çalışmalar ile gönüllere giren Beşir Derneği’nin düzenlediği kan bağışı kampanyalarını yenisi hafta sonu gerçekleşti. Beşir Derneği Sakarya Temsilciliğinin öncülüğünde Sakarya Semerkand Vakfı’nın katkılarıyla gerçekleşen Kızılay Kan bağışı kampanyasına dernek yöneticileri, üyeleri, gönülleri ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Semerkand Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kan bağışına gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür eden Beşir Derneği Sakarya Temsilcisi Latif Demir, “Ülkemiz genelinde yürütülen ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganı ile ülkemizin dört bir yanına insani yardım ulaştıran Beşir Derneğimiz, bu hizmetlerin yanında Kızılay ile birlikte düzenlediği kan bağışı organizasyonları ile ülkemizin kan rezervlerinde yaşanan stok azalmasının önüne geçmektedir. ‘Bir Damla Bir Umut’ sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına katılarak destek verdik. Gösterilen ilgi hepimizi memnun etmiştir. Katılım sağlayarak destek olan yönetim kurulu üyelerimize, gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler

Fehmi Duman