Çözümler Hazır, Kadrolar Hazır, Bu Pazar Seçim Olsa DEVA Hazır

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Özkan’ın, parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte karşılayarak, misafir ettikleri Sakarya Muhtarlar Federasyonu ve Adapazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Erdem ve yönetimindeki Muhtarlar, DEVA Partisine hem iade i ziyaret hem de Partinin kuruluş yıldönümünü tebrik etmek üzere nezaket ziyaretinde bulundular.

Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Özkan,  Sakarya Muhtarlar Federasyonu ve Adapazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Erdem ve yönetimine, iade i ziyaretleri ve DEVA Partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan nezaket ziyareti için çok teşekkür ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, ziyarette muhtarlarla karşılıklı olarak, Sakarya’nın genel sorunları, esnafın ve çiftçinin yaşadığı sorunlar başta olmak üzere birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Erdoğan, ekonomi gündemi ve siyasi gündeme ait genel değerlendirmelerde bulunurken, Türkiye’de vatandaşların ilk gündeminin geçim derdi, işsizlik ve hayat pahalılığı olduğunu söyledi ve DEVA Partisinin çalışmaları, eylem planları, projeleri ve çözüm önerileri hakkında bilgi verdi. Erdoğan, ayrıca şehrin nabzını en iyi tutan ve halkın sorunlarına en vakıf olan kurumların başında muhtarlıkların geldiğini belirterek, “Belediye meclislerinde muhtarların temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Müstakil bir Muhtarlık Yasası çıkarılmasını da destekliyoruz.  Muhtarlarımızın hem yanındayız hem de gücümüz yettiğince destekleyicisiyiz. Sakarya hepimizin yaşadığı güzel bir şehirdir. Sakarya’nın gelişmesi ve sorunlarının önlenmesi, çözümler üretilmesi konularında, siyasi parti temsilcileri ve STK başkanlarına büyük görevler düşmektedir. Birlik beraberlik içerisinde hareket ederek kentimizin gelişmesi ve büyümesi için de mücadele edeceğiz.  Partimiz iktidara yürürken, eylem planlarını da hazırladı. DEVA Partisi sorunları söyleyip şikayet etmek yerine adım adım geleceğe ve çözümlere hazırlanan bir parti olmuştur. DEVA Partisi cesur, çalışkan ve kararlı insanların partisidir. Ekonomik sorunlar çığ gibi büyüyerek vatandaşlarımızın belini bükmeye devam etmektedir, sağlıkta, eğitimde her alanda sorunlar ekonomiden aşağı kalır bir durumda değil fakat vatandaşlarımız geçim derdinden bunları göremiyor bile artık. Tüm bunları vatandaşlarımız sandık geldiğinde değerlendirecektir.  Biz DEVA Partisi olarak bu 2 yılda hazırlıklarımızı tamamladık ve diyoruz ki ‘Çözümler Hazır, Kadrolar Hazır, Bu Pazar Seçim Olsa DEVA Hazır’” dedi.

Sakarya Muhtarlar Federasyonu ve Adapazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Erdem ve yönetimi DEVA Partisi Sakarya İl ve Adapazarı İlçe Başkanları ile teşkilat yöneticilerinin,  kendilerine gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Fehmi Duman