Geyve Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezinde giyim kursu Sergisi büyük ilgi gördü.

Roman vatandaşlarımızın eğitsel ve kültürel faaliyetlerinin icra edildiği Geyve Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezinde (SODAM) giyim kursu kursiyerleri tarafından hazırlanan Sıfır Atık temalı Geri Dönüşüm Sergisi büyük ilgi gördü.
Bitkilerden elde edilen doğal boyalar ile boyanan kumaşlarla üretilen ürünlerin sunulduğu sergiye Kaymakamımız Murat Güven’in yanı sıra eşi Merva Güven, İlçe Müftüsü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetimi katıldı.
Merkez Koordinatörü Zeynep Erdoğmuş Yüksel, Usta Öğretici Ayşe Yüksel ve giyim kursu kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru sergi gezildikten sonra Merkezde bulunan 4-6 yaş Kur’an kursu, kuaförlük kursu, okuma-yazma kursu ve müzik kursu, katılımcılar tarafından ziyaret edildi.
4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri için hazırlanan hediyeler Kaymakamımız Murat Güven tarafından çocuklara takdim edildi. Kaymakamımız; Geyve Kaymakamlığı Roman Kültür Merkezinin amacı, iş ve işleyişi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Merkezde yürütülen faaliyetlerin amacına ulaşması temennisinde bulunan katılımcılar Kaymakamımıza ve Merkez yetkililerine teşekkür ederek destek verme sözünde bulundular.