Ülker, Ramazan Bayramı’nı 50 çeşit ürünle karşılıyor

Ramazan Bayramı’nı hediyelik ve ikramlık 50 çeşit ürünle karşılayan toplam atıştırmalık pazarının lideri Ülker, bu sene de 6 bin 700 kişiye istihdam sağlıyor
Çikolatada 22, şekerlemede 28 olmak üzere toplam 50 çeşit hediyelik ve ikramlık ürünle Ramazan Bayramı’na hazırlanan Ülker, Türkiye genelindeki satış noktaları ve online alışveriş sitelerinde tüketicilerle buluşmayı bekliyor.
Ülker Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) Mustafa Kabakçı, geçmişten bu yana bayram hazırlıklarının Ülker için yoğun geçtiğinin altını çizerek, “Tüketicilerimizle kurduğumuz güçlü ve samimi ilişkimizin temelinde yer alan ortak değerlerimizden biri de bayramlar. Daha çocukluk yaşlarında Ülker’le tanışanlar için bayram ikramlıkları denildiğinde, akla önce Ülker markası geliyor. Bizler de bu ilgiyi sürekli canlı tutmak için tüm Türkiye’nin en beğendiği ikramlık çeşitlerine Ülker imzasını atmaya devam ediyoruz. Ramazan Bayramı’na da yoğun bir şekilde hazırlandık. Sadece bu dönemde tüketicilerimize en iyi şekilde ürün sunabilmek için 6 bin 700 kişiye ilave istihdam sağlıyoruz. Hediyelik ve ikramlık çikolatada 22, şekerlemede 28 çeşit ürünle bir kez daha en güzel bayram ziyaretlerine eşlik etmeye devam edeceğiz. Bu yılın yeni lezzeti ise göz alıcı ve şık mor ambalajıyla enfes kakao kremalı ve çıtır çıtır pirinç patlaklı sütlü çikolata Ülker Buklet ikramlık çikolata olacak.” diye konuştu.
Ülker Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) Mustafa Kabakçı