”Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Bayramlaşma”

Zafer Partisi Genel Merkezinde Bayramlaşma
‘’Zafer Partisi Genel Başkan’ı Prof. Dr. Ümit Özdağ Partinin Genel Merkezi’nde Bayramlaşma Düzenledi.’’
Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Divan Üyeleri ve Sayın Şükrü Sina Gürel’inde katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni, sabah saatlerinde Divan Üyeleri ve parti çalışanlarının bayramlaşmaları ile başladı. Zafer Partisi Genel Başkan’ı Prof. Dr. Ümit Özdağ, saat 14:00’da Zafer Partisi Genel Merkezi’nde parti üyeleri ve halktan gelenlerle bayramlaşma gerçekleştirdi.
Diğer Partilerle de bayramlaşıldı.
Zafer Partisi olarak diğer partilerle de randevulaşarak bayramlaşmalar yapıldı. Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Memleket Partisi, DSP, Büyük Türkiye Partisi ve Milli Yol Partisi ile karşılıklı ziyaretler yapılarak bayramlaşıldı ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.
Zafer'e inanan ve Genel Merkezimize teşrif eden vatandaşlarımız ile bayramlaştık.
Bu vesile ile bir kez daha Büyük Türk Milleti'nin bayramını tebrik ederiz. pic.twitter.com/INbejdW2Lh— Zafer Partisi (@zaferpartisi) May 3, 2022
Zafer Partisi olarak, Büyük Türk Milleti'nin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bir sonraki Ramazan Bayramını Zafer Partisi iktidarında kutlamayı diliyoruz.#BayramınızKutluOlsun pic.twitter.com/vsvOolRfkK
— Zafer Partisi (@zaferpartisi) May 1, 2022