Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Kaymakam Mustafa Çit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği , son Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Bodrum Kaymakamlığı’na atanan ve görevine başlayan Kaymakam Mustafa Çit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bodrum Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin DUMAN ve Dernek Genel Sekreteri Taner Kökten,Özgenç Fidanoğlu,Av.Cihan Çiçek,Hüseyin Okundu,Mehmet Dağoğlu,Ayşenur Aka  katıldı.

Başkan Sabahattin DUMAN ve beraberindekiler, Kaymakam Çit’e yeni görevinde başarılar dileyerek Bodrum ilçesindeki turizm hakkında bilgiler verdi

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit

1968 yılında Tokat Merkez Çamdere köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu ve liseyi Tokat’ta bitirdi. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. 1991 yılında mezun oldu. Üniversitede okurken Başbakanlık Osmanlı Arşivleri Daire Başkanlığında sözleşmeli memur olarak göreve devam etti.

1994 yılında Kütahya Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığındaki görevine başladı. Kastamonu Araç ilçesinde kaymakam vekilliği yaptı. 1997 yılından itibaren; Kızılırmak Kaymakamlığı, Doğanşar Kaymakamlığı, Taşova Kaymakamlığı, Divriği Kaymakamlığı, Çerkeş Kaymakamlığı, Kızılcahamam Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2014 yılında İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına tayin oldu. Personel Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu, ardından İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile ilçemize atanan Mustafa Çit, 11.09.2023 tarihinde Bodrum Kaymakamı olarak göreve başlamıştır.

Fehmi Duman